Relaxo-King sima

Ár:9 900Ft.
Kosárba

Új Relaxo-Kingk egy többféle felhasználási lehetőséggel rendelkező eszköz. Masszázsra és wellnessre, de izom és kötőszövet lazítására  is használható. Használatát kutyákon és lovakon ajánljuk, de a Relaxo-King jótékony és pihentető módon használható embereken is. A Relaxo-King két változatban kapható, sima a gyengéd használathoz, barázdált a mélyebben fekvõ izmok számára.

Kutyák:

Mivel ez az eszköz teljesen ismeretlen állata számára, először hozzá kell szoktatnia. Gyakran elég például 2-3 alkalommal előre-hátra gurítani a láb alsó részén (puhán). Rövid ismerkedés után a gerinc jobb és bal oldali hátán, a vállakon, a nyakon vagy a hátsó lábak combján dolgozhat.
Mindig a szőrnövekedés irányában dolgozzon, és ne görgessen össze-vissza, hanem csak a szőrzet irányába.
Kérjük, kezdje nyomás nélkül, és szükség szerint növelje a nyomást, állata tudatni fogja, mi a kényelmes neki. Hamar észreveszi, hogy a Relax-King alkalmazását szereti e kutyája.

 Lovak:

Lovaknál minden lovaglás után a nyereg alátét alatti hátrészben célszerű használni, mert ez fellazítja és oldja a lovas által okozott feszültséget. A lovak is kedvelik az alkalmazást, különösen a sörény jobb és bal oldalán található nyakizmokon. Néhány tesztlovunk már megszokta, és igényli a kezelést az eszközzel.

 Anyaga: bükkfa és rozsdamentes acél

  • A felhasználó az oldal linkjét hozzáadhatja a:
  • facebook.com